Schaatsclub Bedum

Welkom op de website van de

ijsclub Bedum!

We zijn een schaatsclub voor recreanten waarbij je kunt schaatsen op verschillende niveaus. De nadruk ligt op het verbeteren van de schaatstechniek. Dit allemaal in een gezellige en sportieve omgeving. We hebben een beginnersgroep en vier groepen van verschillende niveaus. We trainen iedere woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur in Kardinge. Om lid te worden moet men wel de grondbeginselen van het schaatsen onder de knie hebben.

Club kleding:

Voor de herkenbaarheid schaatsen we in hetzelfde schaatsjack van onze sponsoren. Het aanschafbedrag hiervoor is € 50,-. Het aanschaffen van een jack is verplicht.

I.v.m. de veiligheid is het dragen van een helm en handschoenen ook verplicht tijdens de trainingen.

Trainers:

Lex Cazemier, Arjen van de Veen, Imke van Melle, Wim Dijkman, Ger Warink, Daan Gelling

Contributie:

De contributie voor een volledig seizoen houden we zo laag mogelijk.  Daarnaast moet je lid zijn of worden van ijsbaanvereniging Bedum. Beide gaan via automatische incasso.

Neem daarvoor de meegestuurde formulieren ingevuld mee naar de ijsbaan of stuur ze als PDF aan schaatsclubbedum@gmail.com

Wil je beter leren schaatsen? Of wil je al schaatsend aan je conditie werken? Dan ben je bij de ijsclub Bedum bij het juiste adres! Meld je aan voor een gratis proefles via schaatsclubbedum@gmail.com

Voorzitter Han-Paul 06-11306101
Secretaris Grietje Steentjes 06-20858638
Penningmeester Sipke Holtes 06-42497616
Algemeen Lid Ger Warink 06-22061955

Kleine sfeer impressie van een geslaagde sponsordag in 2021