Schaatsclub Bedum

We zijn een schaatsclub voor recreanten waarbij je kunt schaatsen op verschillende niveaus. De nadruk ligt op het verbeteren van de schaatstechniek. Dit allemaal in een gezellige en sportieve omgeving. We hebben een beginnersgroep en vier groepen van verschillende niveaus. We trainen iedere woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur in Kardinge. Om lid te worden moet men wel de grondbeginselen van het schaatsen onder de knie hebben.

Club kleding:
Voor de herkenbaarheid schaatsen we in hetzelfde schaatsjack van onze sponsoren. Het aanschafbedrag hiervoor is € 50,-. Het aanschaffen van een jack is verplicht.

I.v.m. de veiligheid is het dragen van een helm en handschoenen ook verplicht tijdens de trainingen.Trainers:
Pim en Lex Cazemier, Wim Dijkman, Henk Reinders en Jacob Hartog

Contributie:
De contributie voor een volledig seizoen houden we zo laag mogelijk en is in € 65,- voor seizoen 2023-2024.  Daarnaast moet je lid zijn of worden (voor € 6,- per jaar) van ijsbaanvereniging Bedum. Beide gaan via automatische incasso.

Je mag twee woensdagen meetrainen als proef. Wil je lid worden of een training meerijden? Stuur dan een mail naar schaatsclubbedum@gmail.com en je ontvangt van ons een aanmeldformulier en een formulier voor de automatische incasso’s.
 
Heb je de basis onder de knie en wil je beter leren schaatsen of aan je conditie werken? Dan ben je bij onze schaatsclub aan het juiste adres!
 
Voorzitter Han-Paul van Westing 06-11306101
Secretaris Grietje Steentjes  
Penningmeester Sipke Holtes  
Algemeen Lid Ger Warink  

Kleine sfeer impressie van een geslaagde sponsordag in 2021


Deprecated: sanitize_url is verouderd sinds versie 2.8.0. Gebruik in plaats daarvan esc_url_raw(). in /srv/home/ijsbaanbedumnl/domains/ijsbaanbedum.nl/htdocs/www/wp-includes/functions.php on line 4719