We zijn open!

Het goede nieuws is dat we los kunnen!
Het ijs is 6 a 7 centimeter dus we gaan om 14u open voor de kids en vanavond zijn we uiteraard ook voor de rest open. Voor vanavond dien je een ticket te reserveren. Dit kun je doen door op de rode button te klikken. 

Reserveren vanaf 16 jaar 
Elke ochtend om 9.00u zetten we het ticketsysteem open voor de volgende dag. Voor nu kan je je dus inschrijven voor vandaag en morgen en morgen om 9.00u zetten we het systeem open voor zaterdag enz. Dit doen we zodat we nu niet alles al vol hebben zitten en zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om te reserveren.

We vieren dit weekend ons 150-jarig jubileum!
Het is al geweldig dat we open kunnen en aangezien we vorig jaar ons jubileum niet hebben kunnen vieren gaan we dat dit weekend doen! Kids kunnen zaterdag en zondag tussen 12.00u en 16.30 de Elfstedentocht schaatsen en na afloop worden ze daar uiteraard voor beloond! Verder hebben we het hele weekend gratis Koek & Zopie! 

Meer info over de openingstijden en voorwaarden
Door Corona hebben we ons aan heel wat regels te houden. We hebben alles voor je op een rij gezet. Klik hier voor de openingstijden en hier voor onze voorwaarden. We zijn er samen verantwoordelijk voor dat we de regels ook handhaven. Dus geef elkaar de ruimte en let op elkaar!

Het bestuur wenst jullie onwijs veel schaatsplezier!