Openingstijden & Reserveren

Leden vanaf 16 jaar reserveren en kiezen een tijdsblok
Als we open gaan, dan kan je een ticket reserveren voor een bepaald tijdsblok (max. 200 schaatsers per blok). Hierbij dien je lid te zijn van onze ijsvereniging en reserveren is vanaf 16 jaar. Je kunt in het bezit komen van een ticket door op de homepagina op de rode button “Tickets” te klikken (beschikbaar als we zeker zijn van ijs). 

Reserveren voor kinderen is niet nodig
We bestaan 150 jaar en de jeugd heeft de schaatstoekomst :), vandaar dat kinderen bij ons altijd de baan op mogen. Lid of geen lid, ze zijn welkom en tot en met 8 jaar mag er 1 begeleider mee de baan op. 

Tijdsblokken:
10.00 – 12.00 | Vanaf 16 jaar*
14.00 – 16.30 | Tot 16 jaar (max. 1 (schaatsende) begeleider vr kind t/m 8 jr)
17.15 – 18.30 | Vanaf 16 jaar* 
19.00 – 20.15 | Vanaf 16 jaar*

* Reserveren verplicht! Verder mondkapje op en ticket, lidmaatschapskaartje en legitimatie laten zien bij de ingang van de ijsbaan.

In de weekend meer ijs voor kinderen
In het weekend verruimen we de openingstijden voor kinderen. Tussen 12.00 – 16.30 kunnen kinderen gebruik maken van het ijs. Ook hier kan wederom 1 (schaatsende) begeleider mee voor een kind tot en met 8 jaar.

Vragen kun je altijd stellen
Meer info is te vinden in bijgevoegd document: Bedum maakt zich op voor natuurijs Mochten er vragen zijn dan kun je mailen naar: info@ijsbaanbedum.nl