Vanavond gesloten | Openingstijden | Morgen 10u ijskeuring

Het leek vanmorgen zo mooi en we gingen open! Vanaf 10u kon er geschaatst worden. Vanmiddag was het een gezellige drukte met veel jeugd op de baan! Helaas dooit het op dit moment en ligt er veel water op de baan. De ijsmeester heeft daarom besloten om voor vanavond de baan niet meer open te doen! Morgen om 10u wordt de baan opnieuw gekeurd!

We krijgen veel vragen via onze socials. Hieronder de meest gestelde vragen.

Wat zijn openingstijden! 

Moet je lid zijn van de ijsbaan om te kunnen schaatsen?
Nee dit hoeft niet. Iedereen is welkom. Leden kunnen op vertoon van hun kaartje naar binnen en niet-leden kunnen een kaartje kopen aan de balie. Volwassenen 2,50 en Kinderen 1,50. Je kan natuurlijk wel lid worden van onze ijsvereniging, hiervoor kan je een mail sturen naar info@ijsbaanbedum.nl of in de kantine het aanmeldformulier invullen. 

Kan ik ook pinnen in de kantine?
Helaas, zo modern zijn we nog niet…echter gaan we bij onze volgende vergadering eens kijken of we een beetje met de tijd mee kunnen gaan!

Kan ik ook schaatsen slijpen of huren bij jullie?
Nee, schaatsen huren kan in de winkel in Kardinge bijvoorbeeld en schaatsen slijpen kan in het dorp oa. bij Gert Beenus.

Staat je vraag er niet tussen? Benader ons via de socials of stuur een mail naar info@ijsbaanbedum.nl