Dit weekend jubileumfeest

We bestaan 150 jaar en dat gaan we vieren!
Dit weekend vieren we feest, en dat doen we Coronaproof, want we bestaan 150 jaar en dat moet gevierd worden! De ijsbaan is dus extra feestelijk aangekleed en jullie zijn allemaal uitgenodigd op ons feestje!

Zaterdag- en zondagmiddag Elfstedentocht voor de kinderen
Dit weekend is alles dus extra feestelijk en organiseren we in de middag een Elfstedentocht voor de kinderen (zaterdag en zondag). Alle kinderen krijgen bij de ingang een stempelkaart, waarmee ze het ijs op kunnen. Hebben ze de Elfstedentocht volbracht dan krijgen ze bij de uitgang van de ijsbaan een attentie mee!


Hele weekend gratis Koek & Zopie
Bij ijs en gezelligheid hoort ook Koek & Zopie. Alle leden kunnen warme chocomelk en drinken halen in de garage naast de kantine. We vragen jullie om hier voldoende afstand van elkaar te houden!

Tot op de ijsbaan!