Schaatsen voor Natuurijsverenigingen (GEANNULEERD!)

Jahh…ook dit jaar kan er weer geschaatst worden als je lid bent van onze IJsvereniging! Dit jaar gaat het wel iets anders, dus lees onderstaande goed door voor je, met je schaatsen onder de arm, richting de ijsbaan vertrekt!

Op vertoon van je lidmaatschapskaartje of door het printen van dit artikel, kun je op onderstaande data naar Kardinge:

  • Zaterdag 28-11-2020 16:00 – 18:00 uur
  • Woensdag 30-12-2020 16:30 – 18:30 uur (inclusief de toertocht met stempelkaart en medaille)
  • Zaterdag 20-02-2020 16:00 – 18:00 uur

Handschoenen verplicht
Draag verplicht handschoen! Daarnaast raden wij aan om een helm op te doen of een muts of haarband te dragen. 

Covid-19 Regels! Ticket bestellen!
Iedere deelnemer moet zich registreren, dit kun je doen door een ticket  te bestellen! Dit kan vanaf 1 november as. als je op deze link klikt! Er zal een streng deurbeleid zijn, dus als je geen ticket hebt kun je helaas niet schaatsen. 

Wellicht overbodig om te melden, toch doen we het…mocht je niet fit zijn, blijf dan thuis, hoest in je elleboog, “snotter” niet op de baan en hou je aan de looprichtingen en regels die op de ijsbaan gelden! 

Alvast heel veel schaatsplezier en blijf gezond!