Schaatsclub Bedum bedankt Sponsor Mourits!

Schaatsclub Bedum rijdt in haar 35e jaar van bestaan in nieuwe schaatspakken. Dankzij twee nieuwe sponsoren, waarvan autoschade en truckspuiterij Mourits er een is. Een groot deel van de 65 leden was aanwezig voor een jubileum-evenement en ging met sponsor Wilbert Mourits op de foto.

Voorzitter Han-Paul van Westing dankte hem met een bos bloemen en een ferme handdruk; “Als club zijn we heel blij met onze nieuwe outfits! Het is extra leuk dat jij nu zowel clublid maar ook als Bedumse ondernemer onze sponsor bent”. Aan het fotomoment ging een schaatsclinic in Kardinge vooraf, waarbij gezinsleden van de clubleden de fijnere kneepjes van het schaatsen meekregen van de clubtrainers. Ook de grote groep kinderen draaide stoer of wankel maar met plezier hun rondjes. Daarna was er een rondleiding bij de andere sponsor; veebedrijf Koepon.

Bijschrift foto; Sponsor Wilbert Mourits (midden) ontvangt bloemen namens de leden en het bestuur van schaatsclub Bedum.

Klik hier voor meer info over de Schaatsclub!